Матео Ковачич: “Манчестер Сіті” домовився про підписання півзахисника “Челсі” за 30 мільйонів фунтів стерлінгів

Матео Ковачич близький до переходу в “Манчестер Сіті” після того, як домовився з “Челсі” про угоду на суму до 30 мільйонів фунтів стерлінгів.

Головна » Матео Ковачич: “Манчестер Сіті” домовився про підписання півзахисника “Челсі” за 30 мільйонів фунтів стерлінгів

29-річний хорватський півзахисник приєднається до чемпіонів Прем’єр-ліги за початкову суму в 25 мільйонів фунтів стерлінгів, з можливістю доплати 5 мільйонів фунтів.

“Челсі” продовжує продавати гравців, намагаючись укомплектувати свій великий склад під нового менеджера Маурісіо Почеттіно.

Півзахисник Н’Голо Канте також покидає команду, погодившись приєднатися до “Аль-Іттіхаду” в Саудівській Аравії.

Ковачич перейшов до “Челсі” з мадридського “Реала” у 2019 році, спочатку на правах оренди, а потім підписав п’ятирічний постійний контракт.

Гюндоган пішов, а Ковачич прийшов – що далі для “Ман Сіті”?

Прихід Ковачича пом’якшить удар від відходу Ілкая Гюндогана, адже німецький півзахисник має приєднатися до “Барселони”, коли цього місяця закінчиться його контракт.

У минулому сезоні Ковачич зіграв 37 матчів у всіх турнірах за “Челсі” у бурхливій кампанії, під час якої “сині” змінили трьох тренерів і посіли 12-те місце в Прем’єр-лізі.

Він був у складі “Челсі”, який виграв Лігу чемпіонів у 2021 році, вийшовши на заміну у фінальному матчі проти “Сіті” з рахунком 1:0.

На міжнародному рівні Ковачич провів 95 матчів за збірну Хорватії, граючи в кожній грі, коли вона посіла третє місце на Чемпіонаті світу 2022 року.

© 1994-2023 Parimatch - Найкраща букмекерська компанія онлайн. Цей сайт управляється компанією Suncast Furure N.V. (Рег. номер 122693). Ліцензія на ведення діяльності з організації та провадження букмекерської діяльності від 09.03.2021 р. (рішення КРАІЛ про видачу ліцензії № 84 від 02.03.2021). Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет від 02.03.2021 р. (рішення КРАІЛ про видачу ліцензії № 48 від від 10.02.2021)